ANDREW YATES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
NEĆE BITI JEFTIN

Bayern sprema transfer koji će odjeknuti Europom: S novim trenerom stiže i zvijezda Manchester Cityja?

Ostvari li se transfer, u Bayernu bi igrao sa svojim kolegom iz reprezentacije
Piše: SNObjavljeno: 25. svibanj 2024. 11:05

Thomas Tuchel na kraju ove sezone napušta klupu Bayerna. U bavarskom velikanu su već nekoliko mjeseci u potrazi za zamjenom, a sada je odluka, prema svemu sudeći, pala na trenera Burnleyja Vincenta Kompanyja. On je s Burnleyjem ispao iz lige, ali u njemu iz Bayerna vide rješenje za svoje trenersko pitanje.

Sada se pojavila nova glasina o velikom transferu iz Engleske u Njemačku. Naime, kako navodi Bild, pozivajući se na The Sun, zvijezda Manchester Cityja Jack Grealish je na meti Bayerna. U klubu vjeruju da imaju puno aduta za privući Grealisha na selidbu u München.

image
OLI SCARFF Afp

Naime, Grealish bi u Bayernu igrao sa svojim kolegom iz reprezentacije, Harryjem Kaneom. Uz to, nudili bi Grealishu minutažu kakvu trenutno ne uživa u Manchesteru. Ipak, Grealish je sa Cityjem ugovorom vezan do 2027. te njegov transfer sigurno ne bi bio jeftin.

Podsjetimo, Englez se Manchester Cityju iz Aston Ville priključio 2021. u transferu vrijednom čak 117 milijuna eura. Od tada je za Građane skupio 125 nastupa u kojima je zabio 14 golova i podijelio 18 asistencija. Osvojio je tri naslova prvaka Engleske, Ligu prvaka, FA Kup i Svjetsko klupsko prvenstvo. Sada bi nakon tri godine u klubu, mogao napustiti Manchester.

Linker
25. svibanj 2024 11:05