AXEL HEIMKEN Afp
POD POVEĆALOM

Bayern veliko pojačanje naciljao u redovima Man. Cityja, na meti Bavaraca Vatreni i francuski reprezentativac

Bavarci na ljeto idu u potragu za novim pojačanjima, prvenstveno u veznoj liniji i napadu
Piše: SNObjavljeno: 24. svibanj 2023. 08:04

U redovima Bayerna već su se okrenuli potrazi za pojačanjima za nadolazeću sezonu. Nada u bundesligaški naslov i dalje tinja, potreban je Bavarcima kiks Borussije Dortmund u posljednjem kolu, ali sportki direktor Hasan Salihamidžić i trener Thomas Tuchel već su podcrtali neka imena koja bi željeli vidjeti u svojim redovima.

Novi na popisu želja su napadač Manchester Cityja Julian Alvarez (23) i veznjak Juventusa Adrien Rabiot (28), otkriva Sport Bild. Bayern je prvo u napadu želio dovesti Harryja Kanea iz Tottenhama ili Kola Muanija iz Eintrachta, ali čini se da Bavarci nisu spremni platiti tako visoke iznose koje se potražuju za odštetu (100-injak milijuna eura). Alvarezova tržišna cijena iznosi oko 50 milijuna eura, što je 30 milijuna više nego li su ‘Građani‘ platili River Plateu za njegov transfer 2022. godine.

image

Julian Alvarez

OLI SCARFF Afp

Od ranije je poznato da će Bayern tražiti osvježenja u veznoj liniji, a Rabiot bi im bio jako povoljno rješenje budući mu ugovor istječe koncem lipnja. Pored Rabiota na popisu želja nalaze se i West Hamov Declan Rice i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić za kojeg se već neko vrijeme spominje da će napustiti redove Chelseaja.

Bayern i Manchester City samo su neki od velikana koji su pokazali interes za dovođenje hrvatskog veznjaka.

Linker
20. travanj 2024 04:55