Komnen Andrić

 NK Rijeka
SADA JE SLUŽBENO

Bivši Dinamov napadač se vratio u HNL: ‘Treba mi ovakav klub za povratak na stare staze‘

Novi napadački adut Rijeke bit će neupitno vrijedan dodatak momčadi
Piše: SNObjavljeno: 07. kolovoz 2024. 16:30

Kao što smo i najavljivali, Komnen Andrić sada je i službeno novi igrač Rijeke. Srpski napadač potpisao je dvogodišnji ugovor s klubom te se odmah stavio na raspolaganje treneru Sopiću. Objavu kluba prenosimo u cijelosti.

" U predvečerje utakmice protiv Elfsborga novi igrač Rijeke postao je Komnen Andrić. S našim klubom je potpisao dvogodišnji ugovor i odmah stavio na raspolaganje treneru Željku Sopiću.

– Sretan sam što sam potpisao za Rijeku. Zadnjih nekoliko dana smo radili na tome i sretan sam što smo dogovorili suradnju. Odlučio sam se za Rijeku jer jako dobro poznajem ovu ligu i ovaj klub, dugo sam igrao u HNL-u i bio sam svjestan da mi treba klub poput Rijeke da se vratim na stare staze i na neki način da budem na razini na kojoj sam bio prije godinu ili dvije dana, rekao je Andrić.

Novi napadački adut Bijelih bit će neupitno vrijedan dodatak našoj momčadi u sezoni u kojoj već na početku igramo neke značajne utakmice.

– Igrao sam puno puta na Rujevici koja mi je ostala u jako lijepom sjećanju. Znam da je ovo uvijek bilo jedno od najjačih gostovanja u ligi i radujem se što ću igrati na ovom stadionu. Što se tiče klupskih ambicija svjestan sam da imamo najviše ciljeve, stavit ću se na raspolaganje i potruditi da na najbolji način pomognem momčadi.

Andrić je poslao i poruku navijačima.

– Potrudit ću se da uvijek pružim maksimum. Nadam se dobroj i uspješnoj sezoni, najprije za klub, a onda i za mene. Uvijek ću dati maksimum, a onda ćemo vidjeti za što će to biti dovoljno, zaključio je Andrić", piše u objavi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. kolovoz 2024 16:44