Joey Didulica

 Dragan Matić/Cropix
TRENERSKI IZAZOV

Bivši Vatreni dobio novi angažman u Australiji: ‘Oduševljeni smo što ga možemo potvrditi‘

‘Joey je imao nevjerojatnu karijeru u nogometu, a sada okreće ruku našim seniorima‘
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 05. rujan 2023. 11:43

Bivši vratar hrvatske nogometne reprezentacije Joey Didulica (45) nastavio je svoju trenersku karijeru u australskom drugoligašu North Geelong Warriorsima, objavio je klub preko svojih službenih kanala.

"Osiguravanje potpisa našeg trenerskog stožera za seniore bio je veliki prioritet za klub dok želimo nastaviti graditi na našim temeljima i podići svoj program razvoja nogometa na višu razinu, te smo oduševljeni što možemo potvrditi ovo imenovanje. Joey je imao nevjerojatnu karijeru u nogometu, igrajući na međunarodnoj razini za klubove i ekipe kao što su: Ajax Amsterdam, Austrija Beč, AZ Alkmaar i hrvatska reprezentacija.

image
Javier Soriano/AFP/profimedia

Kao i sam bivši igrač North Geelong Warriorsa, Joey se vratio kući i sada posvećuje svoje vrijeme nastavljanju svoje strasti i ljubavi prema igri kroz treniranje. Kvalificirani trener s licencom ‘A‘ proveo je posljednjih 10 godina radeći u našim juniorskim programima kontinuirano vodeći momčadi do pobjede iz godine u godinu. Sada okreće ruku našim seniorima! Dobro došao Joey!", piše u priopćenju kluba.

Nogometni klub North Geelong Warriors, prije poznat kao North Geelong Croatia, australski je poluprofesionalni klub iz regionalnog viktorijanskog grada Geelonga. Klub se trenutačno natječe u Nacionalnoj Premier ligi Victoria, drugoj australskoj ligi u državnom ligaškom sustavu i najvišoj ligi u Victoriji.

Linker
10. svibanj 2024 01:38