Todd Boehly

 JUSTIN TALLIS Afp
MERCATO U LONDONU

Boehly i dalje nema mira: Chelsea će za Srbina ponuditi čak pet igrača, uključujući i tragičara finala LP?

Nakon što je obilježio zadnja dva prijelazna roka, američki milijarder ponovno kreće u ofenzivu
Piše: SNObjavljeno: 14. lipanj 2023. 22:05

Od dolaska Todda Boehlyja na čelo kluba, u Chelseaju je itekako prometno. Uoči službenog otvaranja ljetnog prijelaznog roka, američki milijarder, prema pisanju Daily Maila, sprema zanimljivu ponudu za Juventus. Naime, londonski klub zainteresiran je Dušana Vlahovića, a u razmjenu za 23-godišnjeg napadača spremni su ponuditi čak petoricu igrača.

Transfermarkt vrijednost srpskog reprezentativca procjenjuje na 75 milijuna eura, a Chelsea bi tu cijenu "smanjio" ponudivši Staroj dami Christiana Pulisica, Rubena Loftusa-Cheeka, Trevoha Chalobaha, Kalidoua Koulibalyja, ali i Romelua Lukakua. Tragičaru nedavnog finala Lige prvaka posudba u Interu istječe zadnjeg dana lipnja, nakon čega se službeno vraća u Chelsea, koji bi ga rado "proslijedio" dalje.

No, za Vlahovića je navodno zainteresiran i Bayern. Napadač koji je ponikao u Partizanu u nedavno završenoj sezoni Serie A zabio je deset pogodaka, a kako pišu engleski mediji, nije zadovoljan taktičkim pristupom Massimiliana Allegrija i inzistiranju na obrani.

Linker
01. svibanj 2024 15:11