Cropix
NAVIJAČI SU BIJESNI

‘Bolje da ste ga Hajduku dali besplatno; Stvarno poslujete s njima, zar vas nije sram?‘

Priča o transferu Roberta Ljubičića iz Dinama u AEK naljutila je dio navijača zagrebačkog kluba
Piše: SNObjavljeno: 31. siječanj 2024. 10:46

Prema svemu sudeći, Robert Ljubičić napušta redove Dinama. Za otprilike 3,5 milijuna eura Ljubičić će put Atene gdje će postati novi igrač AEK-a.

Navijači Dinama nisu zadovoljni njegovim odlaskom u klub s kojim Modri nisu imali dobro iskustvo proteklog ljeta. Podsjetimo, u neredima navijača poginuo je jedan navijač AEK-a nakon čega je grčki klub tražio izbacivanje Dinama iz Europe.

Do toga na kraju nije došlo, ali je AEK izbacio Dinamo iz Lige prvaka nakon dramatične završnice. Zbog svih okolnosti, navijači zagrebačkog kluba su razočarani Upravom koja posluje s AEK-om. Nakon što ih je ista razočarala u ‘slučaju Brekalo‘, sada su ih ovim potezom dodatno naljutili. Svoje komentare ljutiti navijači su ostavili na društvenim mrežama.

image
DAVOR PONGRACIC Cropix

"Stvarno se posluje s AEK-om poslije svega, zar vas nije sram ni malo?!", upitao se jedan navijač zagrebačkog kluba.

"Ima li tko normalan tamo u tim uredima???? Idete Ljubičića prodavati AEK-u??? Dajte dečku neka igra tamo gdje treba igrati"

"Da ste ga dali besplatno u Hajduk manje bi mi bilo krivo. Umjesto toga pošaljete ga u klub koji nas je htio izbaciti iz Europe na više godina", komentirao je rezignirano navijač Dinama.

"Ljubičić u AEK???? Pa ništa vam nije sveto prokletnici...."

"Boysi poludjeli na transfer"

"Dvojica članova Izvršnog odbora Ivan Nauković i Dubravko Skender su glasali protiv transfera u AEK. Po novom statutu sve transfere iznad tri milijuna eura mora potvrditi i IO. Jasno je i zašto si tako reagirali, neshvatljivo im je da klub uopće komunicira s tim klubom nakon onog ponašanja.

A oni koji su poludjeli na transfer su Boysi koji su dosad imali inerciju da se sve drži iza maksimirskih zidina, ali ovo je razbjesnilo mnoge navijače čije nezadovoljstvo radom Uprave lako može izrasti i u bijes", kažu izvori iz redova navijača.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 13:34