RICHARD CALLIS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
BITKA ZA VATRENOG

Britanci otkrivaju: Velikan spreman izdvojiti desetke milijuna za Matea Kovačića, procurila točna cifra

‘Pozorno prate situaciju na Stamford Bridgeu i voljni su ga potpisati ako spuste cijenu‘
Piše: SNObjavljeno: 15. svibanj 2023. 11:12

Odluči li napustiti Chelsea, Mateo Kovačić neće dugo tražiti novoga poslodavca. Britanski mediji već tjednima pišu o interesu tri nogometna velikana, no neka službena ponuda iz Manchester Cityja, Manchester Uniteda i Bayerna još uvijek nije stigla. No uskoro bi se i to moglo promijeniti, a prvi konkretan potez mogao bi povući div s Old Trafforda.

Crveni vragovi tragaju za novim veznjakom, Erik ten Hag želi u svoju momčad unijeti dodatnu dubinu i kvalitetu, a izvori Football Insidera otkrili su da njegovi skauti pozorno prate Kovačićevu situaciju na Stamford Bridgeu.

image
MARCO BERTORELLO Afp

Kova, podsjetimo, ulazi u posljednju godinu ugovora i postoji ozbiljna opcija da se Chelsea uskoro odluči na njegovu prodaju, pogotovo ako se potvrde šuškanja s Otoka prema kojima je u Londonu došlo do zastoja u pregovorima oko produljenja suradnje.

"United pozorno prati situaciju i voljan je potpisati Kovačića ako Chelsea spusti cijenu, ali suočeni su s konkurencijom među kojom je i Manchester City. Chelsea će tražiti 30-40 milijuna funti kako bi pustio Kovačića već ovoga ljeta", doznaje Football Insider iz kojeg su u naslov svog teksta stavili da je Uniteda "spreman pristati na zahtjev težak 30 milijuna funti (34,5 milijuna eura)".

Kovačić je od dolaska u Chelsea (2018.) za klub sa Stamford Bridgea upisao 220 nastupa, šest pogodaka i 15 asistencija. Je li vrijeme za novu sredinu?

image
IRINA R HIPOLITO Dppi Via Afp

Linker
19. svibanj 2024 22:12