ANTE CIZMIC Cropix
TRANSFER NA POMOLU

Brončani Vatreni na meti Josea Mourinha? Pregovori uskoro kreću, u utrku se uključuje i premierligaš

Već ranije spominjao se i interes Nottingham Foresta, a ponovno su se aktivirali i Talijani
Piše: SNObjavljeno: 03. studeni 2023. 10:35

Borna Barišić uskoro će ući u posljednjih šest mjeseci ugovora s Glasgow Rangersima. Hrvatski reprezentativac na Ibrox je stigao u kolovozu 2018. iz Osijeka, u transferu vrijednom 2,45 milijuna eura, a nakon 215 utakmica za škotski klub, u kojima je upisao devet pogodaka i 52 asistencije, uskoro bi mogao krenuti u nove izazove. Naime, poznato je da igrač može samostalno pregovarati s drugim klubovima nakon što uđe u zadnjih šest mjeseci ugovora, a već nekoliko klubova cilja na potpis lijevog beka Vatrenih.

Dok se ranije već spominjao interes Nottingham Foresta, CalcioMercato donosi informaciju kako Barišića žele dovesti José Mourinho i Unai Emery, odnosno, Roma i Aston Villa. Dva velika trenera u potrazi su za pojačanjima na lijevoj strani obrane, a potencijalno rješenje pronašli su u igraču koji ima 35 nastupa za hrvatsku reprezentaciju.

Talijanski klub već je prije bio zainteresiran za njegove usluge, a Barišić je jednom prilikom i komentirao taj interes.

- Velika je stvar kada se klub poput Rome interesira za mene. To je velik klub, ali moj fokus je na Rangersima - rekao je početkom 2020.

U aktualnoj sezoni ima četiri asistencije za Rangerse i jednu u dresu reprezentacije.

Linker
02. svibanj 2024 19:57