Sergej Jakirović

 ANTE CIZMIC Cropix
NEMA PANIKE ZBOG RAKITIĆA

Čim završi velika proslava, Dinamo kreće po pojačanje. S Maksimira stigao i demantij: ‘Nemamo pojma o tome‘

Marco Pašalić nije opcija, pogotovo po cijeni koju traži Mišković
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 22. srpanj 2024. 10:17

Koji je odgovor glavnog rivala na dolazak Ivana Rakitića u Split, jedno je od ključnih pitanja koja su se u nedjelju multiplicirala u Zagrebu. A odgovor je da odgovora - nema...

Koliko, naime, neslužbeno doznajemo, u Maksimiru ne vlada panika zbog Rakitića u Hajduku. Prema "modrom" društvu, smatra se da je prvak adekvatno pokriven, da u planu ima još minimalno jednog igrača, te da hajudkovci, prije svega, moraju gledati njih, a ne vice versa, jer zna se tko je - prvak, i tko kreće iz prvih redova u novu ludu vožnju HNL-om.

Ipak, nova informacija je da je u Kolumbiji ovaj vikend sve stalo zbog proslave neovisnosti, a kada slavlje prođe, očekuju možda i konačni odgovor Deportiva iz Calija oko dolaska 21-godišnjeg Juana Cordobe. Na pitanje o Danielu Ruizu, koji je tijekom nedjeljnog jutra osvanuo na domaćim portalima kao potencijalno pojačanje "modrih", u Dinamu odgovaraju: "Nemamo pojma o tome, "fake news".

image

Marco Pašalić

DAMIR KRAJAC Cropix

U prijevodu, "peglaju" se detalji oko Cordobe, koji bi, ako sve prođe kako treba, već ovoga tjedna osvanuo u Zagrebu. Njegovim dolaskom, pak, Dinamo bi zatvorio potragu za desnim krilom. Naime, Marco Pašalić nije opcija, pogotovo po cijeni koju traži Mišković, a ujedno se tvrdi da postoji sasvim dovoljno unutarnjih rezervi, čak i u slučaju da Špikić doista napusti klub. Na tom mjestu, naime, vide Luku Stojkovića, Lukasa Kačavendu, pa čak i Arbera Hoxhu u određenim situacijama.

Što se odlazaka tiče - vlada mir. Čekajući rješenje igrača koji su na izlaznim vratima, u Maksimirsku 128 nije sletjela niti jedna (nova) ponuda na ime Baturine, Petkovića ili Sučića. "To uopće nije tema u ovome času", jasan je odgovor koji sugerira da Jakirović do dalnjega računa na svu trojicu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. srpanj 2024 10:18