Sergio Ramos

 Jb Autissier/panoramic/profimedia
ČEKA SE POTVRDA

Čista romantika: Sergio Ramos odbija bogatstvo i vraća se kući? ‘Dogovor je već postignut‘

Španjolac je od početka ljeta slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s francuskim PSG-om
Piše: SNObjavljeno: 03. rujan 2023. 21:23

Sergio Ramos je od početka ljeta slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s francuskim PSG-om. Ramosa su povezivali s turskim Bešiktašem i Fenerbahčeom, a onda i s Al Ittihadom s kojim je, navodno, bio jako blizu potpisa.

Ipak, izgleda da će to sve pasti u vodu i da će Ramos odbiti saudijske milijune i to zbog svoje prve ljubavi - Seville. Ramos je dijete Seville iz koje je 2005. godine i otišao u Real Madrid u kojem je napravio veliku karijeru prije no što je 2021. godine prešao u PSG.

Fabrizio Romano je ranije objavio kako je Sevilla Ramosu poslala ponudu zbog koje je on počeo razmišljati o odbijanju mogućnosti odlaska u Saudijsku Arabiju. Prvi čovjek Seville, Pepe Castro, je tako izgleda pogazio vlastitu riječ jer je nedavno javno poručio kako mu Ramos ne treba.

- Imamo svoj plan kao i svaki prijelazni rok, ali Ramos nikada nije bio opcija. On nam ne treba. Imali smo neke direktne i indirektne ponude, ali nismo se bavili time - rekao je Castro uoči susreta europskog Superkupa između Seville i Manchester Cityja.

Nešto kasnije, drugi novinar specijaliziran za transfere, Matteo Moretto, je objavio kako je Ramos postigao dogovor sa Sevillom i da se vraća ‘kući‘. Čekamo službenu potvrdu.

Linker
27. srpanj 2024 02:34