Damir Mišković

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
PREDSJEDNIK RIJEKE ZA SN

Damir Mišković: Imam ponudu od šest milijuna eura, a Dinamu da ga prodam za dva?! Oni uopće ne mogu konkurirati

Maksimirski klub traži desno krilo, Rijekin predsjednik jasno mu poručuje
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 05. srpanj 2024. 07:20

Dinamo je u očekivanju svojih reprezentativaca, ove nedjelje momčadi bi se trebali priključiti Bruno Petković, Martin Baturina, Marko Pjaca i Arbër Hoxha. S četverolistom reprezentativnih vrijednosti Sergej Jakirović krenut će na pripreme u Austriju, u Bad Radkersburg. Jasno jest da su u plavom domu sretni što je konačno sve definirano oko dolaska Marka Pjace. Sad je Sergej Jakirović dobio ono što mu je trebalo na lijevoj strani kad su krila u pitanju. Otišao je Vidović, došao je Pjaca, a tu ima i albanskog reprezentativca Hoxhu, koji je u finišu prošle sezone i na Euru pokazao ogromnu vrijednost i koji bi po svemu mogao biti veliki adut iduće sezone.

E, sad ostaje pokriti desnokrilnu poziciju. Otišao je Japanac Takuro Kaneko, na toj strani ostao je samo Dario Špikić. Probalo se dovesti Marina Šotičeka, ali taj pokušaj je propao zbog financijskih uvjeta. Da, tu poziciju može bez problema odigrati Luka Stojković (može on i lijevo), ali Dinamo je u potrazi za još jednim krilnim igračem za desnu stranu.

Pisali smo o tome kako u Maksimiru razmišljaju o Marcu Pašaliću, ali to će biti teško izvedivo jer Modri ne mogu platiti onoliko koliko bi tražila Rijeka, odnosno, Damir Mišković. U četvrtak smo nazvali predsjednika Nevere s Kvarnera na tu temu...

- Nema nikakve priče oko Marca Pašalića. Prvo, nismo dobili nikakvu službenu ponudu Dinama. Nadalje, mi imamo za Pašalića ponudu od 6 milijuna eura od jednog kluba s Bliskog istoka. Sad, hoće li on željeti otići, to je druga stvar. To je njegova odluka, nitko ga ne može prisiliti. Kako da ja prodam Pašalića Dinamu za dva milijuna eura, što se gura preko medija? Pa, ne može Rijeka prodavati igrače Dinamu za milijun ili dva kako bi oni bili zadovoljni. A što, da ja spavam s navijačima na glavi? Moram misliti na financije, što jest logično - kaže nam Damir Mišković.

image

Damir Mišković i Marco Pašalić

DAMIR SKOMRLJ Cropix

Prvi čovjek Rijeke jest poslovan čovjek, odlično vodi klub s Rujevice i tako, naravno, želi nastaviti.

- Pričao sam s ljudima iz Dinama, ali ne mogu oni niti blizu konkurirati za dovođenje Pašalića. Ako mogu, neka se jave. Nije normalno da imam ponude od pet ili šest milijuna, a da Marca prodam za dva. To je kao da sad ja kažem Dinamu da mi proda Petkovića za milijun eura.

Pitali smo Miškovića hoće li jedan igrač iz Dinama ipak u Rijeku, radi se o mladom Gabrielu Rukavini.

- Ne znam... To zavisi o njemu, ne o meni. Ako ima slobodne papire onda će doći, ako nema - neće. Nema tu filozofije. Nisam ja protiv Dinama, dapače, nemam ja problema s maksimirskim klubom. No, sve ima svoje granice. Ja moram napuniti svoj budžet, a ne ispunjavati nečije "muzičke želje" preko medija - zaključio je Damir Mišković.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. srpanj 2024 07:37