GORAN MEHKEK Cropix
ŠTO NAS JOŠ ČEKA?

Dan senzacionalnih obrata na Maksimiru: Ipak odlazi još jedan Vatreni, Dinamo na kraju nije kupio Kačavendu!

Kapetan je na izlaznim vratima, a rastanak se bliži s još jednim modrim kapitalcem
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 22. kolovoz 2023. 14:00

Novosti iz Maksimira nikad ne manjka, pogotovo u ovom prijelaznom roku. Bilo je već nekoliko "senzacionalnih obrata", svega i svačega, no kako vrijeme odmiče, stvari sjedaju na svoje mjestu i ipak su bliže onim početnim premisama i odlukama nego velikim preokretima. Krenimo, međutim, redom informacija koje je Jutarnji ekskluzivno doznao u utorak ujutro...

1. Luka Stojković

Premda je još u ponedjeljak trajala zavrzlama oko, koliko se može čuti, menadžerskih provizija, koje su u Dinamu ovoga ljeta odlučili srezati, u utorak je sletjela informacija da je taj posao napokon (!) riješen te će mladi "lokos" definitivno postati dio Dinamove svlačionice.

image

Luka Stojković

RANKO SUVAR Cropix

2. Lukas Kačavenda

Dugo su trajale borbe oko visine odštete, no čini se kako je dvoboj Lokomotive s Rijekom na Rujevici preokrenuo tijek zbivanja. Kačavenda je na toj utakmici, naime, izašao vrlo rano iz igre, što se pripisuje i dalje njegovu oporavku nakon ozljede križnih ligamamenata, zbog čega je, kako saznajemo, na koncu dogovorena posudba s mogućnošću otkupa ugovora. Plan u Dinamu je revitalizirati mu karijeru, međutim klub očito ne želi ući u financijski rizik otkupa ugovora za traženu cijenu.

image

Lukas Kačavenda

RANKO SUVAR Cropix

3. Luka Ivanušec

Iako je egzistirala teza kako će Ivanušec ipak ostati, istina je, ipak, drugačija: Luka Ivanušec definitivno odlazi u Feyenoord, a jedino preostalo pitanje je hoće li to učiniti već nakon prve utakmice sa Spartom u Zagrebu, ili nakon uzvrata play-offa Europske lige. No, jasno je kako će mu četvrtak biti posljednja utakmica na Maksimiru. Odšteta bi trebala iznositi deset milijuna eura s bonusima i 15 posto od iduće prodaje.

4. Dominik Livaković

Kapetan je na izlaznim vratima i sljedeća je stanica Fenerbahče. Dinamu ide devet milijuna fiksno plus milijun bonusa. Nije posve nemoguće, ali teško ga je očekivati na golu u četvrtak...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 22:52