Dani Olmo

 ODD ANDERSEN Afp
PRVA RUNDA PREGOVORA

Dani Olmo se vraća kući? Na pomolu senzacionalan transfer, svoj dio kolača dobit će i Dinamo

Sportski direktor Barce, Deco, susreo se s igračevim agentima
Piše: SNObjavljeno: 20. travanj 2024. 07:40

Dani Olmo na pragu je senzacionalnog transfera, a svoj dio kolača dobit će i zagrebački Dinamo! Kako piše Mundo Deportivo, sportski direktor Barce, Deco, već je započeo pregovore s igračevim agentima, Juanmom Lopezom i Andyjem Barom, a prvi sastanak navodno je prošao u pozitivnom tonu.

Što se tiče Leipziga, on je zauzeo čvrst stav; Olmo ne može iz kluba za manje od 60 milijuna eura. Niti centa. To bi, dakle, značilo da će Dinamo zaraditi 20 posto od razlike transfera, odnosno oko šest milijuna eura.

"Čini se da je Barca ovog puta ozbiljna. Igračevi agenti već znaju da je Olmo jasan Barcin cilj za ovo ljeta i da je namjera katalonskog kluba realizirati transfer prije Eura u Njemačkoj, jer u slučaju sjajnih nastupa njegova cijena može skočiti, a broj zainteresiranih se povećati", piše Mundo Deportivo.

image
KENZO TRIBOUILLARD Afp

Španjolci ističu njegovu polivalentnost kao jedan od ključnih razloga zbog kojih je upravo on Barcin prioritet ovog ljeta.

"Odgovara im da igra na lijevom krilu, ali ističe se njegova svestranost; može igrati kao lažna devetka, kao vezno, također na desnoj strani... Nadalje, sviđa im se zbog karaktera i cilja, nešto što nedostaje Barci."

Olmo je, podsjetimo, Barcino dijete, a za katalonsku momčad igrao je do kadetskog uzrasta kada je prešao u Dinamo. Sve ostalo je povijest. Koja se i dalje piše...

image
ODD ANDERSEN Afp

Linker
20. travanj 2024 07:52