Dejan Lovren i Mohamed Salah

 KIERAN MCMANUS/BPI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
NESTVARNA PONUDA

Dejan Lovren reagirao na priču o senzacionalnom transferu, bivši Vatreni ostavio znakovitu poruku

Tvrdi se kako su se predstavnici saudijskog kluba već sastali s nogometnom zvijezdom
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 24. kolovoz 2023. 17:31

Vijest s primjesom senzacije odjeknula je danas transfer tržištem. Al-Ittihad je navodno spreman Mohameda Salaha učiniti najplaćenijim nogometašem svijeta i ponuditi mu plaću veću od one koju Cristiano Ronaldo ima u Al Nassru.

A Portugalac zarađuje nestvarnih 200 milijuna eura po sezoni. Nadalje, tvrdi se kako su se predstavnici saudijskog kluba već sastali sa Salahovim zastupnicima. Međutim, nisu svi skloni povjerovati toj tvrdnji, a među njima je i Dejan Lovren. Bivši hrvatski reprezentativac na vijest o mogućem Salahovom odlasku iz Liverpoola komentirao je bez riječi, ali znakovitim "GIF-om" koji sugerira kako je vijest lažna.

Iako, ovog ljeta u Pro ligu Saudijske Arabije već su stigli Neymar, Benzema, Mahrez, Fabinho, Kante, Mane, Brozović, Laporte, Milinković-Savić, Neves, Mitrović... tako da se iz te perspektive više ni transfer Salaha ne čini nemogućim.

Arapski mediji, ponajviše beIN Sports objavili su da je Salah pristao na ponudu Saudijaca, no bilo kakvu službenu potvrdu treba još pričekati te ovo uzeti s dozom rezerve.

Linker
30. studeni 2023 22:09