Monsef Bakrar

 Adil Benayache/sipa Press/profimedia
‘STATIVA‘ HRVATSKOG PRVAKA

Dinamo je bio na korak do velikog transfera. Igrač se već slikao u dresu Modrih, a onda - šok!

Na bizaran, pomalo nevjerojatan način propala je velika ljetna priča na Maksimiru
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. lipanj 2023. 18:05

Još se nije slegla priča oko neuspjelog transfera Alžirca Monsefa Bakrara u Dinamo. Nakon što je sve propalo, s raznih strana čujemo razne informacije o tome kako je "pet do dvanaest" praktično iz Dinamovog dresa napadač ponovno završio na Aldu Drosini. Saznali smo da je osim onoga što smo već napisali, a to je da je Bakrar već bio u Zagrebu, bilo još zanimljivosti.

Naime, Alžirac se već fotografirao u dresu Dinama, sve je bilo spremno za objavu na klupskoj službenoj stranici. Međutim, u tom trenutku, dok je već na sebi imao dres modrog kluba, počeli su stizati negativni signali iz Pule, već dogovoreni transfer počeo je dolaziti u pitanje. Jasno je da ta informacija koju smo dobili ima nekakvo logično pokriće. Jer, zašto bi Bakrar već došao u metropolu, zašto bi se fotografirao u modrom dresu, ako je još transfer visio u zraku? Stvarno nema logike...

Neki nas naši izvori uvjeravaju da je transfer Alžirca propao jer je Istra 1961 za njega dobila ponudu iz MLS-a, pa je onda naglo odustala jer je ta ponuda navodno mnogo bolja od one Dinamove. Sve legitimno i O.K., svatko gleda svoje interese, pa tako i čelništvo kluba iz Pule, koje je na stranicama SN reklo da su odustali od posla jer im Dinamo nije mogao poslati dogovorene igrače na posudbu uz objašnjenje da oni ne žele u Istru 1961. Vidjet ćemo uskoro jesu li naši izvori vjerodostojni.

Linker
07. svibanj 2024 10:20