GORAN MEHKEK Cropix
STIŽE NAPADAČ

Dinamo na pragu novog transfera, Modre još samo par dana dijeli od pojačanja koje love već neko vrijeme

Ako sve bude prema planu u ponedjeljak bi se mogao biti postignut dogovor
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. lipanj 2023. 17:00

Mladi Alžirac, 22-godišnji Monsef Bakrar, sve je bliži Dinamu. Barem tako kažu naše informacije. Ako sve bude prema planu, mogao bi biti postignut dogovor oko prelaska tog napadača u plave dvore.

Naravno, ipak kao i uvijek treba ostati oprezan kad su transferi u pitanju, tako je praktički gotovo sve bilo dogovoreno s Tunižaninom Saifom-Eddine Khaouijem iz Clermonta, pa je na koncu sve otišlo u vjetar. Ali, izvori tvrde da se to ne bi trebalo dogoditi s Bakrarom, te da ako već nije Tunižanin, onda će barem jedan iz zemalja Magreba stići u plavi klub.

Zanimljivo, izvori koje smo kontaktirali su nam ponudili neku drugu priču od one koja je strujala eterom. Ta je glasila da je Dinamo je odaslao ponudu u Pulu za Bakrara. Ali, naši informatori kažu da je modri klub pokazao interes za Alžirca i da tu nije ništa sporno. Igor Bišćan ga vidi i zato su Modri pokazali interes za njegovo dovođenje. Ipak, po onome što mi znamo, Istra 1961 je poslala ponudu, a ne Dinamo.

Ona glasi - 400 tisuća eura za ustupanje, a još 1,1 milijun eura ako ga modri klub otkupi sljedeće godine u lipnju. Dinamo još nije odgovorio jer želi razgovarati i o Bakrarovoj godišnjoj plaći.

Neki spominju da bi se moglo pregovarati i o postocima od budućeg transfera Bakrara, ali ti postoci od budućeg transfera nisu baš bili modus operandi poslovanja kluba iz Maksimira.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 19:25