RONALD GORSIC Cropix
PRIOPĆENJE KLUBA

Dinamo objavio najljepšu vijest za navijače: ‘Nećemo prodavati, Baturina ostaje na Maksimiru!‘

Budući da su Modri osigurali Ligu prvaka, odlučili su i zadržati kostur momčadi
Piše: SNObjavljeno: 30. kolovoz 2024. 22:19

Dinamo je prelomio, Martin Baturina ostaje u klubu! Vijest je to koja se nalazi na službenim stranicama kluba, a mi je prenosimo u cjelosti.

Izjava predsjednika GNK Dinamo Velimira Zajeca o statusu Martina Baturine:

“Kao klub, svjesni smo interesa koji Martin izaziva na tržištu, a pristigle ponude za njega bile su izuzetno korektne. Međutim, nakon temeljite analize i razgovora unutar kluba, donijeli smo odluku da Martin Baturina ostaje u Dinamu. Za nas, Martin nije samo izvanredan igrač već i ključni dio naše momčadi. S njim krećemo u novo izdanje UEFA Lige prvaka, s jasnim ciljem da Dinamo ponovno bude konkurentan na najvećoj europskoj sceni.

U ovom trenutku izuzetno smo zadovoljni izgledom naše momčadi i vjerujemo da upravo s ovakvim sastavom možemo ostvariti velike stvari. Odluka da Martin ostane dio Dinama nije samo sportska, već i strateška. Zajedno s njim, vjerujemo da možemo ostvariti sve ciljeve koje smo si postavili za ovu sezonu. Uvjereni smo da će navijači prepoznati značaj ove odluke i nastaviti pružati podršku našem klubu u svakom koraku.”, piše u priopćenju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 10:47