Josip Brekalo

 

 Božidar Vukičević/Cropix
PORUKA IZ MAKSIMIRA

Dinamo se obrušio na Brekala: ‘Mogao je biti naš najplaćeniji igrač. To mu nije bilo dovoljno‘

‘Nije realno da Josip ostane u Hajduku i nakon ljeta‘, kaže Andy Bara
Piše: Vito TomasObjavljeno: 29. siječanj 2024. 21:32

Josip Brekalo i službeno je predstavljen kao novi igrač Hajduka. Vijest je to koju još uvijek u nevjerici primaju navijači Dinama.

Tek prije nekoliko dana Brekalo je bio na pragu transfera u zagrebački klub, no dogodio se veliki preokret. Dinamo je u zadnji trenutak odustao od cijelog posla, a Hajduk je nakon toga prepoznao priliku i u rekordnom roku dogovorio šestomjesečnu posudbu s 25-godišnjim Zagrepčanom.

O svemu su se sada oglasili i iz Maksimira, iznijevši svoju stranu događaja.

„Igrač je više puta razgovarao s trenerom i iznosio svoja razmišljanja i očekivanja i tražio jamstva oko uloge na terenu ukoliko dođe na posudbu u Dinamo. Dinamo je igraču nudio uvjete kojim bi postao najplaćeniji igrač u klubu, ali je iste igrač odbio jer ih je smatrao nedovoljnim. Po medijskim izvještajima igrač i agent su u Hajduku pristali na znatno niže financijske uvjete te su stoga očito postojali neki drugi motivi agenta i igrača za njihovu konačnu odluku i dolazak na posudbu u Hajduk“, poručili su iz Dinama na upit Dnevnika Nove TV.

O svemu se oglasio i Brekalov agent Andy Bara, objasnivši zašto je njegov igrač izabrao upravo Poljud kao iduću destinaciju u karijeri.

- Josip je došao tu da se izbori za hrvatsku reprezentaciju, mislio je da mu je to najbolji potez za karijeru u ovom trenutku. Došao je u klub u kojem će sigurno igrati i koji dobro poznaje. Svi znaju sve o svemu što se Dinama tiče i to ne bih puno komentirao. Josip je Hrvat i hrvatski reprezentativac, normalno da mu godi bilo gdje u Hrvatskoj da ga ljudi emotivno i lijepo doživljavaju – rekao je Bara za Dnevnik Nove TV, pa se nadovezao.

- On je dobar dečko iz dobre obitelji, dat će sve od sebe gdje god da igra. Po meni nije realno da Josip ostane u Hajduku i nakon ljeta. Njegova primanja su daleko iznad onog što može platiti bilo koji hrvatski klub. Posudba je do ljeta.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 01:25