Antonio Marin i Gabrijel Rukavina (desno)

 RONALD GORSIC Cropix
U SJENI VELIKIH TRANSFERA

Dinamov dragulj ne želi na posudbu već zahtijeva transfer? Evo zašto smatra da su mu vrata Maksimira zatvorena

Ugovor s Modrima veže ga do siječnja 2028., ali zgleda da neće imati strpljenja čekati svoju priliku
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 09. siječanj 2024. 16:33

U Dinamu se, kao što smo već pisali, uvelike radi na dolasku Josipa Brekala, i s te strane stižu optimistički tonovi. Naravno, dok se sve strane i definitivno ne dogovore, nećemo još ništa zaključivati, ali čini nam se da bi Brekalo na proljeće također mogao biti modro pojačanje. Pa bi zg-klub zaista iznimno ojačan mogao na proljeće u obranu naslova prvaka.

Naravno, sad ćete se zapitati kako će to skupa igrati novopridošli Arber Hoxha i Brekalo kad su obojica ljevokrilni napadači? To će biti slatke brige Sergeja Jakirovića. Imat će Modri dosta utakmica na proljeće, osim HNL-a i Kupa, velike okršaje s Betisom, tko zna, možda i nastave natjecanje u Konferencijskoj ligi. Za razliku od prošlog ljetnog prijelaznog roka u koji nije bio za pamćenje, iz kojeg je kao pravo pojačanje izašao samo Takuro Kaneko i to to tek u smiraj jeseni, ovaj zimski mogao bi biti pun pogodak!

image
DAMIR KRAJAC Cropix

Ogiwara, Živković, Hoxha, Brekalo, Brodić... Jakirović može gladiti bradu i s svojim vizijom krenuti u novo doba, mnogo bolje od onoga najesen.

Ipak, ima i nekih drugih vijesti koje nisu tako zgodne kad je maksimirski klub u pitanju. Naime, dolaskom Hoxhe i mogućim Brekala, zatvaraju se vrata mladom Gabrijelu Rukavini.

Razmišljalo se da se veliki talent Gabi proslijedi negdje na posudbu, ali stižu neke informacije da obitelj Rukavina s time nije oduševljena. Naši izvori kazuju da Gabrijel Rukavina želi napustiti Dinamo, ali ne kao posuđeni igrač, već u - transferu!

Ugovor s Modrima veže ga do siječnja 2028. godine, ali po onome što smo saznali neće imati strpljenja čekati svoju priliku. Treba naravno vidjeti kako će se stvari na kraju rasplesti, pričekajmo još malo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 15:50