GORAN MEHKEK/Cropix
NIZOZEMCI OBJAVILI:

Dinamova zvijezda odbila tri kluba iz Liga petice. Najjaču ponudu imao je Wolfsburg

Luku Ivanušeca i dalje najviše privlači Feyenoord zbog mogućnosti igranja u Ligi prvaka
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 19. srpanj 2023. 12:29

Dinamov kapitalac Luka Ivanušec ima veliku želju otići u Feyenoord, toliko veliku da je u međuvremenu odbio tri kluba u nadi da će se njegov transfer u prvaka Nizozemske ostvariti, objavio je nizozemski portal 1908.nl.

Prema navodima, hrvatski reprezentativac imao je opcije u Njemačkoj, Španjolskoj i Italiji tijekom prijelaznog roka. Financijski najjači od kandidata bio je bundesligaš Wolfsburg, a uz njega interes su pokazali Mallorca i Fiorentina.

Ivanušeca izrazito privlači Feyenoord zbog mogućnosti igranja Lige prvaka, nečega što ostali navedeni klubovi ne mogu ponuditi. Igrač i klub još nisu dogovorili osobne uvjete, a kao bitan faktor ističe se i to što je Ivanušec već ima iskustvo igranja na stadionu Feyenoorda, De Kuipu, gdje je nedavno s hrvatskom reprezentacijom nastupio na završnom turniru Lige nacija.

Feyenoord još nije poslao treću ponudu za Ivanušeca, ali zna da je Dinamo spreman realizirati transfer od oko osam i pol milijuna eura bez bonusa.

Postoji vrlo realna šansa da se idućih dana klupske uprave Feyenoorda i Dinama sastanu lice u lice, kako bi se finalizirali dogovori oko transfera.

Linker
15. svibanj 2024 03:55