GABRIEL BOUYS Afp
MUKE ZA BIVŠEG REALOVCA

Do jučer je igrao uz bok hrvatskog maestra Luke Modrića, a sada ne može pronaći novi klub

Iza njega je sezona za zaborav u kojoj je odigrao svega 150 minuta u prvenstvu
Piše: SNObjavljeno: 10. srpanj 2023. 15:34

Real Madrid je u ljetnom prijelaznom roku dosad doveo četvoricu igrača. Tako su redove ‘Kraljevskog kluba‘ pojačali Fran Garcia, Brahim Diaz, Jude Bellingham i Joselu Mato, ali isto tako i četvorica su igrača napustili Madrid. To su Karim Benzema, Marco Asensio, Eden Hazard i Mariano Diaz. Svi su otišli bez odštete kao slobodni igrači. Dvojica od spomenutih već su pronašli nove klubove, ali Hazard i Diaz muče se s pronalaskom nove sredine.

Mariano Diaz igra na poziciji napadača, u Realu je bio od 2018. godine kada je stigao iz Lyona i u najboljim je igračkim godinama (29), ali ne dobiva željene ponude. Mundo Deportivo navodi kako je razlog toge činjenica što ima velika platežna potraživanja, konkretno, želi zadržati plaću kakvu je imao u Madridu, a ona je navodno iznosila oko 3.5 milijuna eura po godini. Ali zasad se nije pojavio klub koji mu želi platiti tolike novce.

Nije ni čudno, iza igrača iz Dominikanske Republike je sezona za zaborav u kojoj je upisao svega 9 nastupa u La Ligi. Konkretnije, odigrao je svega 150 ligaških minuta i nije postigao niti jedan gol.

Linker
03. svibanj 2024 16:46