Nenad Bjelica

 Matthias Koch/imago Sportfotodienst/profimedia
LEGENDA NAPUŠTA BERLIN

Došao je kao prava senzacija, a sada Bjelicu želi zamijeniti Mourinhom: ‘Nedostaje mu obitelj...‘

Ima mogućnost produljenja ugovora, ali kako stvari stoje, neće dočekati ni kraj prve godine
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 23. prosinac 2023. 21:37

Bila je to prava senzacija kada na kraju ljetnog prijelaznog roka Union iz Berlina najavio nadolazeći transfer Leonarda Bonuccija. Talijan je tada potpisao jednogodišnji ugovor s njemačkim klubom, uz mogućnost produljenja na još jednu godinu, ali kako stvari stoje Bonucci neće dočekati ni kraj prve godine ugovora.

Prema navodima Corriere dello Sporta, talijanskom braniču "nedostaje obitelj", a osim privatne situacije, njegov status kod Nenada Bjelice također bi mogao biti faktor za eventualni odlazak.

Pod vodstvom bivšeg trenera Ursa Fischera, Bonucci je zamijenjen je nakon 24 minute u njegovoj posljednjoj utakmici (0:4 u Leverkusenu) zbog problema s bedrom. Kod Nenada Bjelice Bonucci je dvaput sjedio na klupi bez igranja, a ušao je kao zamjena u 68. minuti u važnoj domaćoj pobjedi protiv Kölna (2:0).

Vrlo je izvjesno da mu je to bio posljednji nastup u dresu Uniona, a za njegove uloge navodno je zainteresirana Roma. Jose Mourinho je veliki fan braniča, a Vučica je trenutno zaglavljena na sredini tablice u prvenstvu, te bi im stoga jedno iskusno pojačanje moglo biti od koristi.

Linker
02. svibanj 2024 23:03