Samy Mmaee (u sredini)

 Jasper Jacobs/zuma Press/profimedia
DVA NOVA TRANSFERA

Doznajemo: Dinamo kupio novog stopera, stiže i napadač za gotovo 2 milijuna eura

Samy Mmaee idući tjedan dolazi na liječnički pregled, a sve je izvjesniji i angažman Juana Cordobe
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 12. srpanj 2024. 15:23

Najavili smo već da je Marokanac Samy Mmaee (27) pred vratima Dinama. U petak smo dobili i konačnu potvrdu da će stoper rođen u Belgiji sredinom sljedećeg tjedna doći u Zagreb na liječnički pregled nakon kojeg bi, ako bude sve u redu, trebao potpisati ugovor s Modrima.

Tim potpisom zagrebački klub je riješio stopersko pitanje, nakon Raula Torrentea (22), stiže eto i bivši marokanski reprezentativac kojeg je prvi pod zastavu te zemlje pozvao Vahid Halilhodžić.

Nije to sve, Dinamo radi i na dovođenju još jednog igrača o kojem smo također pisali, radi se o desnom krilu Juanu Cordobi (21).

Njegov klub je Deportivo Cali koji je odbio prvu Dinamovu ponudu od 1,5 milijuna eura, ali ga je spreman prodati za nešto manje od 2 milijuna eura, što je zagrebačkom klubu prihvatljivo.

Istina, Cordoba ima i ponudu iz MLS-a, ali ako je odbije, što bi moglo biti izvjesno jer ipak želi u Europu, Kolumbijac bi također vrlo brzo mogao završiti na liječničkom pregledu u metropoli.

Inače, definitivno je Dinamo odustao od Marina Šotičeka. Bio je maksimirski klub spreman čak i podići prvu ponudu za desno krilo Lokosa kad se radi o njegovoj plaći, ali potraživanja su s njegova strane bila prevelika.

Linker
12. srpanj 2024 15:32