Kevin Carlos (lijevo) sa suigračima u Yverdonu

 Fabrice De Gasperis/imago Sportfotodienst/profimedia
NOVA ŽELJA U MAKSIMIRU

Doznajemo: Dinamo želi golgetera od dva milijuna eura. Modri ušli u utrku s velikanom

Prošle sezone je u 35 utakmica zabio 14 golova i dodao još četiri asistencije
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. srpanj 2024. 06:03

Saznajemo da je Dinamova napadačka meta - Kevin Carlos (23)! Radi se o napadaču švicarskog Yverdona, dečku rođenom u Španjolskoj, ali osim španjolskog ima još i nigerijsko državljanstvo.

Prošle sezone je u švicarskoj ligi odigrao 35 utakmica, postigao 14 golova i 4 puta je asistirao. U Španjolskoj je igrao u Huesci i Real Deportivu, u Yverdon je stigao prošlog ljeta i pokazao se punim pogotkom. Cijena na Transfermarktu iznosi mu dva milijuna eura. Isto tako saznajemo da je za Carlosa zainteresiran i turski velikan Beşiktaş.

image
Anton Geisser/imago Sportfotodienst/profimedia

Naravno, kad se pojavi informacija da je aktualni prvak Hrvatske zainteresiran za napadača, onda se odmah postavlja pitanje - odlazi li ipak Bruno Petković? Na to odgovora nema, makar neke vijesti iz raznih izvora kazuju da bi se to na kraju ipak moglo dogoditi i da će Petković potražiti daljnju nogometnu sreću na nekoj drugoj adresi.

Ponuda ima i Fran Brodić, one su lansirane iz MLS-a i Mađarske, tako da je sasvim logično da Dinamo traži napadačku opciju.

Konačno, i prije starta ljetnog mercata govorilo se o tome da je klasični napadač jedna od želja i potreba maksimirskog kluba. Ono što valja posebno napomenuti jest da se priče oko mogućih odlazaka i dolazaka u plavi dom smjenjuju praktički iz dana u dan. Što je sasvim logično jer se u Dinamu - radi! Sportski direktor Marko Marić razletio se na sve strane, razgovara, dogovara, kombinira... Zato se nemojte čuditi da se toliko imena vrtilo i da se dalje vrti kad je zagrebački klub u pitanju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. srpanj 2024 06:59