Bruno Petković

 DAMIR KRAJAČ/Cropix
ISTEKLA KLAUZULA

Doznajemo: Evo koji su klubovi pregovarali s Petkovićem. Od jednog tražio plaću od 5 milijuna eura

Ugovor s Dinamom istječe mu 30. lipnja 2025., a to znači da ulazi u zadnju godinu ugovora
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 16. srpanj 2024. 06:43

Bruni Petkoviću u ponedjeljak je istekla klauzula od 2,5 milijuna eura, no i dalje je u Dinamu. Trenira i radi kao da nema sutra.

Najboljeg igrača Dinama željeli su, prema našim izvorima, Fiorentina, Bologna, Olympiacos, PAOK i Saudijci. Službenih ponuda u Maksimiru nije bilo, ali su čelnici tih klubova krenuli u pregovore s igračem.

Saudijcima je poručio kako želi godišnju plaću veću od 5 milijuna eura, Fiorentini i Bologni je donju granicu postavio na 1,8 milijuna eura, dok za odlazak u Grčku nije imao volje.

Ugovor s Dinamom istječe mu 30. lipnja 2025., a to znači da ulazi u zadnju godinu ugovora. Petković je najplaćeniji igrač Dinama, iza njega je vrhunska sezona, bio je glavni u osvajanju trostruke krune. Čekamo dalje, kad je Petković u pitanju sve se može okrenuti preko noći...

image
DAMIR ŠKOMRLJ/Cropix

Modri inače u srijedu završavaju pripreme u Austriji. Tog dana će Dinamo odigrati pripremnu utakmicu protiv ukrajinskog Krivbasa, a momčad će se nakon tog sraza vratiti u Zagreb. Na Maksimiru je vrlo prometno, čeka se potpis novih igrača i osvježavanje svlačionice, a na pomolu je i odlazak Gabriela Rukavine u Rijeku, o čemu smo detaljnije pisali ovdje.

Linker
16. srpanj 2024 06:43