Igor Bišćan

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
MAKSIMIRSKI TRANSFERI

Doznajemo koliko bi Dinamo mogao koštati igrač s drugog kraja svijeta. Mnogi nam se javljaju s istim pitanjem

Ako ga u Maksimiru kupe, valjda znaju što kupuju, valjda su na koncu i spremni preuzeti odgovornost
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 02. srpanj 2023. 07:01

U subotu se, eto, pojavila priča oko Japanca koji bi mogao doći u Maksimir, vidjet ćemo hoće li stvarno tako biti ili će to biti još jedan maksimirski “transferni harakiri”. Čak su i financijski uvjeti solidni, saznajemo naime da bi Modri Sapporou, klubu Takura Kaneka, na ime ustupanja na godinu dana uplatili 400 tisuća eura, a nakon godine dana, ukoliko se odluče za otkup ugovora, 1,3 milijuna eura. Nego, kad smo objavili vijest o Kaneki, mnogi su nas zvali i pitali:

”Je li to pojačanje za Dinamo?”

Naravno da ne znamo, ali ako ga u Maksimiru kupe, valjda znaju što kupuju, valjda su na koncu i spremni preuzeti odgovornost.

image

Takuro Kaneko

NAOKI MORITA/AFLO/PROFIMEDIA Naoki Morita/aflo/profimedia

Zabrinutost zbog izostanka pojačanja

Znamo da svi navijači Dinama čekaju neku informaciju o tome tko će u Maksimiru napraviti izlazni, tko dolazni transfer. Jučer je sletjela ovakva poruka: ”Pa, svi klubovi objavljuju tko je došao i tko je otišao, samo iz Dinama stižu priče tko će skoro otići i tko će skoro doći”.

image

Bakrar Mounsef

GORAN SEBELIC Cropix

Da, malo su zabrinuti plavi navijači, nekako se plaše da bi Modri mogli slabo startati u sezonu ako se proda neka od najvećih zvijezda, a nitko ne dođe. Najbliže dolasku bio je Monsef Bakrar, no Istra je “5 do 12” odustala od posla. Može li se dogoditi obnova pregovora Dinama i Istre? Nikad ne reci nikad, znate da ga je Igor Bišćan želio dovesti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 22:20