DUJE KLARIC Cropix
NE ZVUČI REALNO

Drama s Perišićem odjeknula i u svijetu: ‘Ovo je zlatna prilika, neće nas iznenaditi ako se vrati u taj klub‘

Trenutna situacija u Hajduku postala je predmetom rasprave i u dalekoj Belgiji
Piše: SNObjavljeno: 13. kolovoz 2024. 14:40

Trenutna situacija u Hajduku duboko je odjeknula i u svjetskim medijima. Sukob Ivana Perišića i Gennara Gattusa postao je predmet rasprave i u Belgiji, gdje je Perišić kao tinejdžer igrao na posudbi iz francuskog Sochauxa u dresu Roeselarea. Ubrzo je ostvario transfer u Club Brugge, u kojem je nakon sjajnih igara dvije godine kasnije prodan u Borussiju Dortmund.

Belgijski Voetbalnieuws prisjetio se Perišićevih slavnih dana, te sugerirao da bi se, kao i mnogi igrači posljednjih godina, mogao ponovno vratiti u Belgiju.

"Zlatna prilika: Perišić se uskoro vraća u belgijsku ligu?", naslov je današnjeg teksta, dok u samom sadržaju objašnjavaju:

"Posljednjih godina vidimo da se mnoga velika imena vraćaju u Belgiju. Zato ne bismo bili iznenađeni da u preostalih 18 dana prijelaznog roka vidimo još jedan takav transfer. Zašto se Ivan Perišić ne bi opet pojavio u Belgiji? Trener Gattuso ga je odstranio iz momčadi i objavio kako mu je igrač rekao da želi otići. Perišić ima ugovor s Hajdukom, ali moglo bi ga se dovesti."

Podsjetimo, ako Belgijci žele osigurati Perišićeve usluge, morat će "iskrcati" 200 tisuća eura, tj. vrijednost njegove odštetne klauzule.

Linker
13. kolovoz 2024 15:00