Marko Livaja i Josip Šutalo

 RONALD GORSIC Cropix
ODABRALI SKUPLJU OPCIJU

Engleski velikan krenuo po veliku zvijezdu Dinama, ali odustao zbog suigrača Joška Gvardiola?

Dinamo bi prihvatio ponudu od 20 milijuna eura, a u izlazni transfer bi bili uključeni i razni bonusi
Piše: SNObjavljeno: 13. svibanj 2023. 16:10

Josip Šutalo je jedan od najvećih Dinamovih dragulja i teško da će ga Modri zadržati na ljetnom prijelaznom roku. Interesa ne nedostaje, a spominjali su se Lazio, Leipzig, pa čak i engleski velikan Arsenal.

Londonski sastav je navodno kontaktirao Dinamo i iskazao interes, no još uvijek nema službene ponude. Dinamo bi prihvatio ponudu od 20 milijuna eura, a u izlazni transfer bi bili uključeni i razni bonusi. Arsenal na Šutalovoj poziciji ima Gabriela koji je dio karijere proveo i u Dinamu II, te Roba Holdinga i ozljedama načetog Salibu.

Iako se Arsenal javio Dinamu i pokazao interes, Guardian sada piše o tome kako je prvi pick Mohamed Simakan iz RB Leipziga. Englezi tvrde kako je on trenutno glavna i jedina meta, dok Šutala ne spominju. Simakan bi bio dvostruko skuplji, no Arsenal je navodno spreman platiti tu odštetu.

Mikel Arteta navodno je jako zadovoljan načinom na koji 23-godišnji Francuz igra s loptom u nogama i misli kako bi mu on mogao donijeti opcije kakve do sad nije imao u ekipi. Izgleda da je tako, barem za sada, odustao od Šutala.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. travanj 2024 07:02