AFP
OPERACIJA ‘VRIME JE‘

Englezi: ‘Perišić će poderati ugovor!‘ Komentatori prozivaju Romana: ‘Tako ljudima uništit‘ snove...‘

Ivan Perišić i potencijalni povratak u Hajduk vijest je dana na nogometnom tržištu
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 06. srpanj 2023. 21:16

Ivan Perišić (34) došao je u redove Tottenhama prošlog ljeta i ima još godinu dana do kraja ugovora. Međutim, sada je već spreman napustiti Englesku. Prema riječima Gianluce Di Marzija, hrvatski reprezentativac je blizu povratka u Hrvatsku i svoj prvi klub Hajduk Split.

Novi trener Ange Postecoglou navodno želi otpustiti 10 igrača prije kraja prijelaznog roka. Veznjak Harry Winks već je prodan u Leicester City, dok je Lucas Moura postao slobodan igrač nakon isteka ugovora.

Nakon što je Di Marzio plasirao vijest o Perišićevom odlasku, nižu se reakcije otočkih medija. Express je prenio kako su Spursi "spremni raskinuti ugovor s igračem kojega je Antonio Conte doveo u Tottenham", dok The Sun s druge strane piše kako je Perišić taj koji će prekinuti suradnju nakon samo 12 mjeseci.

Ideju o povratku Perišića na Poljud prekinuo je drugi transfer guru Fabrizio Romano koji je napisao kako trenutno nema službenih naznaka da će Perišić napustiti Tottenham u ovoj fazi prijelaznog roka.

U komentarima ispod objave počeli su napadi na Talijana da širi laži, a jedan od korisnika odgovorio mu je: ‘Nemoj lagati Fabrizio, Perišić dolazi u Hajduk‘, te pored toga dodao nezaobilazni hešteg ‘Vrime je‘.

Fabrizio mu je odgovorio: ‘U ovom trenutku, ne. Perišić nije potpisao za Hajduk. Odluka nije donesena.‘

Bilo je još zanimljivih odgovora u komentarima.

‘‘Šokantno. Klub poput Tottenhama zaslužuje zadržati talente svjetske klase poput Perišića!", napisao je jedan od okupljenih oko Romanova posta.

"Prevelik za taj mali klub", dodaje drugi.

"Od sad samo Di Marzio, razočaran sam Fabrizio. Tako ljudima uništit snove....ma užas. A lipo smo guštali dok nisi sve usra...", nadovezao se jedan od simpatizera splitskog kluba.

Linker
18. rujan 2024 22:29