ALBERTO PIZZOLI/Afp
IZLET ILI PREGOVORI?

Fotografije otkrile budućnost spektakularnog napadača? Želja njegove djevojke je jasna, a cijena leti u nebesa

Za užarenog strijelca zagrizli su svi velikani, ali klub će posustati samo u slučaju nemoralne ponude
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 26. svibanj 2023. 09:33

Kamo će najbolji strijelac Napolija i talijanske Serie A Victor Osimhen? I hoće li uopće ikamo ovog ljeta? Odlični nigerijski napadač želja je nekolicine europskih velikana, no Napolitanci ga se ne žele olako odreći.

Iz Njemačke je stigla vijest da je Osimhen s obitelji primijećen u Berlinu, što je potkrijepljeno i fotografijama iz glavnoga grada.

Naravno, odmah se taj njegov posjet povezao sa zanimanjem Bayerna, koji u aktualnoj sezoni nije uspio nadomjestiti odlazak Roberta Lewandowskog.

image
GABRIEL BOUYS/Afp

Osimhen je ispred hotela ‘Adlon Kempinski‘ u Berlinu bio u društvu djevojke Stephanie Ladewig i njihove jednogodišnje kćerkice Hailey True.

Za Nigerijca je zainteresiran i Manchester United, no on je tek pričuvna opcija u slučaju da Crvenim vragovima propadne plan dovođenja Harryja Kanea iz Tottenhama. Spominju se i Paris Saint-Germain, Real Madrid, Liverpool, Newcastle, Chelsea...

Njemački dnevnik Bild bacio je novo svjetlo na cijelu priču objavom informacije da Osimhenova djevojka ‘navija‘ za povratak u Bundesligu kako bi mogla odrastati u blizini majčine obitelji. Ladewig ima njemačko i kamerunsko državljanstvo, a djetinjstvo je provela u Wolfsburgu gdje je njen dečko igrao dvije godine prije odlaska u Italiju.

Osimhen u Napoliju ima još dvije godine ugovora, a vlasnik i predsjednik Aurelio De Laurentiis već je najavio kako ga želi zadržati za izazove koji slijede u novoj sezoni.

image
GABRIEL BOUYS/Afp

Ipak, i De Laurentiisa se može slomiti, i to, naravno, nemoralnom ponudom. Ili ponudom koja se ne može odbiti, a takva bi morala iznositi oko 150 milijuna eura, tvrde Corriere della Serra i TuttoNapoli.

U Njemačkoj se pak zavrtjela i jedna druga priča vezana uz moguće napadačko rješenje u Bayernu; u München bi mogao doći Randal Kolo Muani, napadač Eintrachta i francuske reprezentacije.

Iako ga prate PSG, Chelsea i Manchester United, navodno je 24-godišnjak najbliže Bayernu. Izvjesno je da će Kolo Muani ovog ljeta napustiti Frankfurt, a u njegovom klubu očekuju ponudu od oko 100 milijuna eura.

Odluku će donijeti nakon finala kupa u kojem se sastaju Eintracht i RB Leipzig, a on navodno želi samo u Bayern...

Linker
24. travanj 2024 22:49