ZELJKO HAJDINJAK Cropix
NAZIRE SE POTPIS

Hajduk korak bliže velikom izlaznom transferu, zna se i konkretna brojka, posao nadomak realizacije

Reprezentativac će ostati u Splitu jer je stvar jako blizu završetka
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 25. kolovoz 2023. 11:29

Jan Mlakar blizu je transfera u Pisu i ne konkurira za odlazak s momčadi na subotnju utakmicu u Varaždinu. Slovenski reprezentativac ostaje u Splitu, jer nadomak je realizacije transfera u klub iz Serie B koji ga je još u siječnju prošle godine htio dovesti u svoje redove.

Hajduk tada nije prihvatio ponudu od 2 milijuna eura, a sada je s Pisom u pregovorima oko odštete koja bi s bonusima trebala iznosti oko 3 milijuna eura. Trebala bi to biti zasada najveća prodaja s Poljuda ovog ljeta s obzirom da su Bijeli jedini prihod ostvarili transferom Lukasa Grgića u Rapid za 700.000 eura.


Antunović prema Serie A

Mate Antunović, 19-godišnji napadač Hajduka otputovao je u Milano s ciljem potpisa ugovora s Monzom. Antunović je već dulje vrijeme u kontaktu s talijanskim prvoligašem u kojeg odlazi na jednogodišnju posudbu s pravom otkupa ugovora. Interes Monze datira još iz prošle sezone kada je Antunović u juniorskoj Ligi prvaka zabio pogotke Manchester Cityu i Borusssiji Dortmund. Ovog ljeta prošao je pripreme s prvom momčadi, ali nije se uspio nametnuti kao Lekin izbor napadača, pa je shodno tome prihvatio ponudu za posudbu u Monzu. Nakon Boška Jeme, također napadača iz juniorskog pogona Bijelih, Antunović je drugi igrač koji s Poljuda ovog ljeta odlazi na posudbu u klub iz Serie A.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 18:50