Marko Livaja, Jan Mlakar

 BOZIDAR VUKICEVIC Cropix
OPROŠTAJ NAPADAČA

Hajduk objavio, Jan Mlakar ima novi klub! Evo koliko bi Bijeli trebali zaraditi od transfera

‘Imali smo teških trenutaka, a bilo je i puno lijepih koje ću pamtiti do kraja života‘, poručio je Slovenac
Piše: SNObjavljeno: 27. kolovoz 2023. 19:27

Na stranici hajduk.hr objavljeno je da su HNK Hajduk i Pisa SC postigli dogovor o transferu 24-godišnjeg napadača Jana Mlakara.

Donedavni napadač Bijelih karijeru će nastaviti u talijanskoj Serie B.

Neslužbeno doznajemo da ugovor vrijedi, zajedno s bonusima, oko 3 milijuna eura. Od toga će 15 % dobiti Mlakarov prethodni klub, premierligaš Brighton & Hove Albion, a Hajduku bi trebalo pripasti nešto manje od 2,5 milijuna eura.

image

Jan Mlakar

TOM DUBRAVEC Cropix

- Došlo je vrijeme za rastanak i ovom prilikom želim se zahvaliti Klubu, suigračima, treneru i njegovom stožeru, svim djelatnicima Kluba i dragim navijačima na predivne dvije godine koje smo ja i moja obitelj proveli u Splitu, gdje smo upoznali prijatelje za cijeli život. Imali smo teških trenutaka, a bilo je i puno lijepih koje ću pamtiti do kraja života. Bila mi je čast i ponos igrati u Hajduku i braniti bijele boje. Svima spomenutima želim puno uspjeha i sreće u ostvarenju cilja koji svi žele - ovim riječima se Mlakar oprostio od Hajduka.

Slovenski je napadač na Poljud stigao 2021. iz Brightona i u bijelom je dresu upisao 81 nastup uz 21 postignuti pogodak i tri asistencije.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 23:09