ANTE CIZMIC Cropix
NOVA STRANICA U KARIJERI

Hajdukov talent napustio Poljud: ‘Stigao sam u sredinu koja je savršena za napredak mladog igrača‘

Ivan Ćubelić debitirao je za seniore Hajduka prije tri godine, ali se nije uspio nametnuti
Piše: SNObjavljeno: 13. srpanj 2024. 11:11

Hajduk i Slaven Belupo postigli su dogovor o transferu 21-godišnjeg Ivana Ćubelića koji nogometnu karijeru nastavlja u Koprivnici, stoji na stranicama splitskog kluba. Mladi polivalentni veznjak potpisao je dvogodišnji ugovor s opcijom produljenja za još jednu dodatnu godinu.

Ćubelić je polaznik Hajdukove akademije od 2013., bio je neizostavan član momčadi u svim uzrasnim kategorijama, a za prvu momčad Hajduka debitirao je 20. kolovoza 2021. godine s tek napunjenih 18 godine, na gostovanju kod Hrvatskog dragovoljca. Za Bijele je odigrao ukupno 12 službenih utakmica i upisao jedan pogodak.

- Sretan sam što sam stigao u sredinu koja je savršena za napredak mladog igrača. O Slaven Belupu sam čuo i znam samo najbolje tako da je sada sve na meni. Svaki trening, svaka utakmica - moram biti na maksimumu. Želim se što prije prilagoditi i od starta prvenstva pomoći momčadi. Vjerujem da je ispred nas dobra sezona u kojoj ćemo razveseliti sve kojima je Slaven Belupo drag - rekao je Ćubelić po potpisu ugovora.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. srpanj 2024 11:11