GIANNIS PAPANIKOS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
NAKON DVIJE SEZONE

Hrvatski stoper oprostio se od grčkog velikana, ponuda ima, ali još nije donio konačnu odluku

‘Više nego sretan i ponosan na ovo vrijeme u klubu, hvala i sretno‘, poručio je
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 05. lipanj 2023. 15:21

Hrvatski stoper Zvonimir Šarlija (26) nakon dvije sezone oprostio se od atenskog Panathinaikosa, s kojim je u prošloj sezoni osvojio Kup Grčke, dok je u netom završenoj ostvario plasman na drugo mjesto grčkog prvenstva.

Nakon isteka ugovora, nogometaš iz Koprivnice može bez odštete pronaći novu sredinu. Ponude postoje, no zasad još nije donio odluku.

Šarlija je na društvenim mrežama uputio kratku zahvalu vodstvu i navijačima Panathinaikosa, gdje je ostavio odličan dojam.

‘‘Dvije sezone, 49 utakmica, 30 čistih mreža, dvaput najbolja obrana grčke Super lige, naslov u Kupu, borba za naslov prvaka do posljednje utakmice, prijatelji za cijeli život. 100 % iskreno, 0 intervjua. Nakon svega, 0 odgovora na ‘fake news‘. Više nego sretan i ponosan na ovo vrijeme u klubu, hvala i sretno‘‘, napisao je Šarlija.

Nogometnu školu prošao je u Slavenu Belupu u rodnoj Koprivnici, a potom je karijeri gradio kroz nastupe za seniore Farmaceuta, Solin, moskovski CSKA te turske klubove Kasimpasa i Ankaragücü. Tržišna vrijednost na Transfermarktu procijenjena mu je na 1,2 milijuna eura.

Linker
21. rujan 2023 10:19