PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Pressinphoto/shutterstock Editorial/profimedia
KONKURENCIJA MODRIMA

Isplivao popis želja bogatih Saudijaca: Arapi imaju plan, žele Dinamu ‘preoteti‘ Luku Modrića

Modriću ugovor s Realom istječe na kraju sezone, a još uvijek nije jasno hoće li pregovarati o novom ugovoru
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 10. travanj 2024. 17:38

Saudijci se spremaju novi udar na europski nogomet, a idućeg ljeta planiraju nastaviti gdje su stali prošlog. Talijanski novinar Rudy Galetti objavio je "popis za kupovinu" na kojem se nalaze Mohamed Salah (Liverpool), Luka Modrić (Real Madrid), Romelu Lukaku (Roma), Kevin de Bruyne (Manchester City), Casemiro (Manchester United), Heung-Min Son (Tottenham).

Igrači će, naime, moći birati između četiri kluba u kojem mogu igrati, a koji su u vlasništvu javnog ulagačkog fonda Saudijske Arabije - Al-Ittihad (za kojeg igraju N‘Golo Kanté i Benzema), Al-Nassr (gdje su već Ronaldo, Brozović, Mane i Laporte), Al-Hilal (čiji dres nose Neymar, Mitrović, Milinković-Savić i Neves) ili Al-Ahli za kojeg igraju Mahrez i Firmino.

Modriću ugovor s Real Madridom istječe na kraju sezone, a još uvijek nije jasno hoće li pregovarati o novom ugovoru s klubom u kojem je od 2012. godine i ima status legenda. Španjolski mediji sve češće špekuliraju o njegovom ostanku, ali hrvatski kapetan ima ponude iz MLS-a, interes iz Saudijske Arabije nije od jučer, a u akciju njegovog povratka krenuo je i Dinamo.

Linker
17. travanj 2024 09:50