GORAN SEBELIC Cropix
ODLAZI UDARNA ŠPICA

Ivanović na pragu transfera: Rijeka sve dogovorila s novim klubom, samo jedan detalj je sporan

Udarna špica Rijeke možda je odigrala posljednju utakmicu za hrvatskog prvoligaša
Piše: SNObjavljeno: 26. kolovoz 2024. 13:04

Dva dana uoči uzvrata kod Elfsborga, Rijeka je ostala bez trenera nakon što su Damir Mišković i rujevička struka odlučili da ne žele nastaviti suradnju sa Željkom Sopićem. I Rijeka je ispala iz Europske lige. Sad, samo nekoliko dana uoči gostovanja kod ljubljanske Olimpije u okviru doigravanja za Konferencijsku ligu, mogla bi ostati bez još jedne važne karike.

Franjo Ivanović napušta Rujevicu i odlazi u belgijski Royal Union St. Gilloise, to je praktički gotova stvar, piše Germanijak. Navodno je ostalo za riješiti još samo jedan, ali vrlo važan detalj.

image

Franjo Ivanović

GORAN SEBELIC Cropix

Naime, na financijskom planu sve je dogovoreno između hrvatskog i belgijskog prvoligaša, ali Rijeka svim silama pokušava zadržati Ivanovića do četvrtka kada je na rasporedu već spomenuti uzvrat s Olimpijom. Ulaskom u europsku skupinu riječka bi blagajna dobila pozamašnu financijsku injekciju, tako da je nastojanje Rijeke da zadrži prvu špicu sasvim logično.

Ipak, najviše se pita kupca, koji navodno nije sklon takvoj opciji i želi da Ivanović što prije dođe u Belgiju, odradi formalnosti (liječnički, potpis ugovora...) i priključi se momčadi. Belgijce će transfer koštati oko četiri milijuna eura.

Neizvjesno je, zato, hoće li Franjo Ivanović igrati u Ljubljani i pokušati pomoći Rijeci da uđe u Konferencijsku ligu. Ili je svoju zadnju utakmicu u bijelom dresu već odigrao...

Linker
05. rujan 2024 11:01