Franjo Ivanović

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
NOVO POGLAVLJE KARIJERE

Ivanović zaključio milijunski transfer i oprostio se od Rijeke: ‘Ovo je bio pun pogodak, ali ostaje žal‘

Napadač je s Kvarnera preselio u belgijski Union Saint.Gilloise za četri milijuna eura
Piše: SNObjavljeno: 31. kolovoz 2024. 10:59

Europska utakmca u Ljubljani bila je posljednja za Franju Ivanovića u dresu Rijeke. Centarfor karijeru nastavlja u belgijskom prvoligašu Royale Union Saint-Gilloiseu, s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2028. godine, a Rijeka će zaraditi četiri milijuna eura, prema Transfermarktu.

Napadač se u razgovoru za službene kanale kluba oprostio od Rijeke i poslao poruku navijačima.

- Na početku želim se zahvaliti svima na podršci koju sam imao cijelo vrijeme dok sam bio u Rijeci. Žao mi je što je moja priča u Rijeci završena porazom protiv Olimpije, ali iz Rijeke nosim samo dobre uspomene - započeo je Ivanović, koji je danas zaključio transfer.

– Od prvog dana kad sam stigao u Rijeku osjetio sam potporu svih ljudi kao i navijača koji su nas nosili. Rijeka mi je pružila priliku da se afirmiram i dolazak na Kvarner se pokazao kao pun pogodak. Kad se osvrnem na moje vrijeme u bijelom dresu bilo je tu puno odličnih utakmica cijele ekipe, velikih pobjeda i zajedničkih slavlja. Ostao je naravno žal za prošlom sezonom i što na kraju sve, što smo dobro napravili, nismo okrunili barem jednim trofejem. Hvala svim navijačima na podršci, moram istaknuti i zahvaliti se istočnoj tribini koja je, u dobrim i lošim trenucima, skandirala moje ime, i to mi je jako pomoglo kad stvari na travnjaku se nisu odvijale kako smo željeli - poručio je, pa podvukao:

Na kraju želio bih se zahvaliti predsjedniku Damiru Miškoviću, Upravi Rijeke, svim članovima stručnog stožera s kojima sam radio, svim ljudima u radnoj zajednici i ljudima koji rade na održavanju terena. Naravno, još jednom hvala svim navijačima koji su nam bili podrška. Jedno je sigurno, Rijeku ću pratiti i dalje imate u meni vjernog navijača. Rijeka je zauvijek u mom srcu! Forza Fiume!

Ivanović je zabilježio 51 nastup za Rijeku i postigao 16 golova, a sada je vrijeme za novi sikorak hrvatske 20-godišnje nade u napadu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 10:46