GORAN MEHKEK Cropix
STIŽE KRILO

Jakirović i Dinamo trljaju ruke, novo pojačanje pred vratima Maksimira: ‘Glancaju se još samo sitni detalji‘

Kolumbijski mediji zaključili su da je već odigrao svoju posljednju utakmicu u klubu
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. srpanj 2024. 12:40

Da se razumijemo, ništa još nije zaključeno niti išta riješeno. Nećemo skakati pred rudo, ali u utorak su nam klupski izvori ponudili ovu vijest...

- Glancaju se još samo sitni detalji oko dolaska Kolumbijca Juana Cordobe u Dinamo!

U noći s ponedjeljka na utorak po hrvatskom vremenu Cordoba je, kako zaključuju kolumbijski mediji odigrao svoju zadnju utakmicu za Deportivo Cali. Oko tog desnog krila koji je već duže vremena meta zagrebačkih Modrih mogli ste pročitati razne priče proteklih dana, pa i onu da bi transfer u modri klub mogao propasti. Istrčala je informacija da je Cordoba dobio ponudu iz Saudijske Arabije, spominjao se Al Nassr, a koja je bolja od Dinamove koja iznosi 1,8 milijuna eura. Također i izdašnija od one koju su navodno ponudila dva grčka kluba, AEK i Olympiacos.

Naravno, sve ovo što smo napisali oko ponuda iz Saudijske Arabije i Grčke posudili smo od kolumbijskih medija, mi znamo samo za Dinamovu. I držimo se onoga što smo u utorak saznali iz klupskih maksimirskih izvora, a to je da detalji dijele Cordobu od plavog dresa. Uz naravno napomenu da se kod transfera nikad ništa s stopostotnom sigurnošću ne može tvrditi dok ugovor nije potpisan.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. srpanj 2024 17:34