PAUL ELLIS Afp
PIŠU ENGLEZI

Je li na pomolu najveći transfer u povijesti? Stigla je nova ponuda za Salaha, evo koliko nude Saudijci

Salahu je ponuđeno oko 3 milijuna eura tjedno da napusti Anfield uz dodatne poticaje
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 05. rujan 2023. 13:58

Liverpoolu je sinoć ponuđeno nevjerojatnih 250 milijuna eura za transfer Mo Salaha, javljaju engleski mediji.

Saudijski predstavnici iz Al-Ittihada doletjeli su jučer u London kako bi još jednom pokušali osvojiti glavnu zvijezdu Liverpoola prije nego što se njihov prijelazni rok zatvori u četvrtak. Oni očajnički žele dobiti Egipćanina i nadovezali su se na nevjerojatnu ponudu od 200 milijuna eura s ponudom koji će doseći 250 milijuna eura kada se zbroje svi bonusi.

Prema engleskom Sunu, Salahu je ponuđeno oko 3 milijuna eura tjedno da napusti Anfield uz dodatne poticaje. Dodatci koji se spominju su veliki postotak prodaje dresova, bonus od 65 tisuća za pobjedu, kao i veleposlaničke uloge za najmanje tri velike saudijske tvrtke tijekom trajanja njegovog ugovora.

Tu bi se moglo skupiti dodatnih 20-ak milijuna eura, sa svakom tvrtkom koja mu je spremna platiti više od šest milijuna eura.

Saudijci su odlučni da dobiju svog čovjeka i ohrabreni su od strane nekih članova Liverpoolove hijerarhije koji se dvoume hoće li ga prodati ili ne. Ako ova ponuda ne uspije, koncentrirat će se na pripremanje nove kada se prijelazni rok ponovno otvori početkom sljedeće godine.

Trener Liverpoola Jurgen Klopp neprestano inzistira da Salah nije na prodaju, ali Salahovi predstavnici rado slušaju bogate ponude. Salah je započeo sve utakmice Liverpoola u Premier ligi do sada ove sezone.

Linker
19. svibanj 2024 04:51