GENT SHKULLAKU Afp
SPREMA SE TRANSFER

Jedan od najbogatijih klubova na svijetu krenuo u pregovore s Mourinhom, žele napasti Ligu prvaka

Portugalac ima ugovor s Romom do ljeta 2024., a izgleda da bi ga mogao završiti i puno ranije
Piše: SNObjavljeno: 04. svibanj 2023. 09:25

Francuski nogometni div PSG navodno je započeo pregovore sa trenerom Rome Joseom Mourinhom. Prema pisanju Foot Mercata pariški sastav želi dovesti Portugalca za kojeg vjeruju da im može ostvariti najveći san, a to je osvajanje Lige prvaka.

Nije tajna da je, bez obzira na vjerojatno osvojeno prvenstvo i francuski Superkup, Cristophe Galtier na kraju sezone postati bivši, a PSG se izgleda već bacio u pregovore s njegovim nasljednikom.

Kao potencijalni novi trener PSG-a spominjao se i Zinedine Zidane, no Francuzi sada pišu kako je klub započeo pregovore s Mourihnom koji je već osvajao Ligu prvaka s Interom i Portom, a ima i Europsku ligu s Manchester Unitedom, te premijerno izdanje Konferencijske lige koje je osvojio s Romom.

S Romom je ove sezone stigao do polufinala Europske lige i još je u borbi za taj trofej, a u PSG-u se nadaju da će iduće sezone s njima napasti Ligu prvaka. Navodno Roma još nije uključena u pregovore, a to će se dogoditi ako se Portugalac i pariški klub sve međusobno dogovore.

Mourinho ima ugovor s Romom do ljeta 2024. godine, a izgleda da bi ga mogao završiti i puno ranije i preuzeti jedan od najbogatijih klubova na svijetu.

Linker
28. travanj 2024 09:22