Jerko Leko, trener Jaruna 

 TOM DUBRAVEC Cropix
JARUN OSNAŽIO KADAR

Jerko Leko dobio četiri odlična pojačanja: Stiže vratar Osijeka, a zajedno će zaigrati i dva brata

Kako je uprava i najavila, potpisi neće stati na Tomislavu Grdeniću i Tomislavu Turčinu
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 21. siječanj 2024. 14:53

Iako je u subotu Jarun izgubio pripremnu utakmicu u Bjelovaru protiv istoimene ekipe (0:2), nedjelja je donijela dobre vijesti za zagrebački klub, člana 1. Nogometne lige. Ažurna potraga za potrebnim pojačanjima rezultirala je obećavajućim imenima.

Kako je uprava i najavila, potpisi nisu stali na Tomislavu Grdeniću i Tomislavu Turčinu. Jarun je, naime, preko vikenda dogovorio četiri noviteta.

Luki Savatoviću među vratnicama će konkurenciju praviti Tin Sajko. Mladi vratar (19), koji je upisao i pet nastupa za U-19 reprezentaciju Hrvatske, stigao je na posudbu iz Osijeka. Također u vidu posudbe Jerku Leki priključuje se Ivan Kukavica iz Lokomotive. Veznjak već ima iskustva u Jarunu, gdje ga gledaju kao izrazito potentnog veznjaka, a dolazi nakon priprema s Lokosima. Vezni red dosad se pokazao najvećom manom Jaruna, zato će navijače razveseliti dolazak Geralda Dyokea iz Kustošije, a posebno i Muhameda Alghoula, poznatog i kao ‘Muha‘.

Ujedno, radi se o bratu ponajboljeg jarunskog igrača Halida Alghoula. Novi napadački veznjak stiže kao slobodan igrač, a posljednji angažman pamti u islandskom Keflaviku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 21:04