LUCA DILIBERTO Nurphoto Via Afp
U BORBI ZA NASLOV

Još jedan bivši Vatreni na putu povratka u HNL? I Rijeka radi na zvučnom transferu, pregovori su već u tijeku

Rog bi se za Rijeku mogao odlučiti i zbog svojeg prijatelja i bivšeg suigrača iz Dinama Marka Pjace
Piše: SNObjavljeno: 31. siječanj 2024. 15:11

Rijeka je objavila kako je u svoje redove dovela Mirka Marića iz Monze, a nakon nekadašnjeg vodećeg strijelca HNL-a sada radi na još jednom zvučnom transferu. Na Rujevicu bi, doznajemo iz izvora bliskog klubu, mogao stići i Marko Rog.

Talijani su pisali kako bi se igrač Cagliarija uskoro mogao vratiti na teren nakon što se oporavio od operacije koljena, a naveli su i kako bi Rog mogao u HNL kako bi dobio potrebnu minutažu i karijeru vratio na pravi put.

Prognoze kažu kako bi Rog mogao na teren mogao u ožujku ili početkom travnja, a izgleda da bi to moglo biti u dresu Rijeke. S Rujevice su nam potvrdili kako se nešto kuha, no još uvijek nije postignut dogovor. Rog bi se za Rijeku mogao odlučiti i zbog svojeg prijatelja i nekadašnjeg suigrača iz Dinama, Marka Pjace.

image

Marko Rog

LUIGI CANU Nurphoto Via Afp

Rog je ostavio dubok trag u HNL-u, a posebno u dresu Dinama za koji je u 62 utakmice zabio 11 golova i upisao šest asistencija. Modri su ga Splitu platili pet milijuna eura, a kasnije je otišao u Napoli u transferu vrijednom 13.5 milijuna eura. Igrao je i za Varaždin, Sevillu i već spomenuti Cagliari koji ga je 2020. otkupio od Napolija za 15 milijuna eura. Sada bi karijeru mogao nastaviti u Rijeci.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 07:51