INA FASSBENDER Afp
NAJTRAŽENIJI IGRAČ EUROPE

Još jedan velikan krenuo po Olma, City se povlači? Bivši dinamovac bi do subote mogao znati sudbinu

Izlazna klauzula od 60 milijuna eura produžena je na još pet dana te istječe u subotu
Piše: SNObjavljeno: 15. srpanj 2024. 08:39

Dani Olmo u Liverpoolu. To je posljednja vijest koju donose engleski mediji, odnosno FourFourTwo pozivajući se na TeamTalk, a njihova se informacija nadovezuje na priče kako je Manchester City favorit za dovođenje španjolskog reprezentativca koji je sinoć sa svojom momčadi postao prvak Europe.

FourFourTwo donosi da je Liverpool posljednjih dana u ovoj utrci prestigao dva kluba iz Manchestera te da bi Olmo trebao biti prvo veliko pojačanje za Arnea Slota otkad je on preuzeo trenersku palicu u klubu.

"Olmovo bi dovođenje za Liverpool bilo golemi potez na tržištu. Podsjetilo bi na dovođenje Gapka na Anfield, a čini se da su Redsi trenutačno vodeći u borbi za zvijezdu Eura", piše FFT.

Olmo ima izlaznu klauzulu od 60 milijuna eura koja je prvotno vrijedila zaključno s današnjim danom. No, Fabrizio Romano je objavio kako je nakon sinoćnjeg finala ta klauzula produžena za još pet dana. Dovoljno da se još nekoliko puta promijene favoriti u utrci za Olma...

FourFourTwo ističe i da je interes Cityja za bivšeg dinamovca u međuvremenu počeo jenjavati, budući da je sve izglednije da Kevin de Bruyne odoljeti saudijskom novcu i ostati na Etihadu.

Linker
31. kolovoz 2024 12:58