Ante Ćorić

 BORIS KOVACEV/CROPIX Cropix
VARAŽDIN TRAŽI POJAČANJA

Još uvijek se čeka potpis Ante Ćorića, a spominje se i dolazak mladog ofenzivnog veznjaka

Već je doveden 25-godišnji Enes Alić, lijevi bek, koji je u klub stigao kao slobodan igrač
Piše: M. DjakObjavljeno: 05. rujan 2024. 08:23

Varaždin nastavlja aktivno raditi na pojačanjima do kraja prijelaznog roka kako bi ojačao momčad za izazove u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi. Kao najnovije potencijalno pojačanje spominje se 23-godišnji Aleksa Latković, ofenzivni veznjak Rudeša, koji je prošle sezone sudjelovao u šest pogodaka svog kluba. Njegov dolazak mogao bi Varaždinu donijeti prijeko potrebnu kreativnost u veznom redu te dodatnu dubinu na pozicijama koje su ključne za stvaranje prilika i postizanje pogodaka.

Osim Latkovića, Varaždin je već doveo 25-godišnjeg Enesa Alića, lijevog beka, koji je u klub stigao kao slobodan igrač. Alić se već našao na klupi u utakmici protiv Lokomotive, što pokazuje koliko brzo trener Nikola Šafarić računa na njegovu prilagodbu i doprinos momčadi. Prisutnost novog lijevog beka moglo bi biti ključ za dodatnu stabilnost u defanzivnoj liniji, koja je već pokazala itekako solidnu formu u prvih nekoliko kola sezone.

Osim toga, veliko zanimanje izazvao je i dolazak Ante Ćorića, bivšeg igrača Dinama, koji se pridružio treninzima Varaždina. Šafarić ne skriva da Ćorić trenira s ekipom, ali još uvijek se čeka službeno potpisivanje ugovora i predstavljanje. Ćorić, koji je tijekom turbulentne karijere igrao u Dinamu, Romi i mnogim drugim klubovima, donosi bogato iskustvo i tehničku kvalitetu, što bi moglo biti od velike pomoći u ofenzivnom dijelu igre Varaždina.

Varaždinci su svjesni da pred njima stoje veliki izazovi u nastavku sezone, te s novim pojačanjima ciljaju osigurati bolju igru i rezultate, posebno u ofenzivnom dijelu igre, gdje su do sada imali određenih problema, ali samo po pitanju realizacije.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 10:32