Bonucci sa suigračima

 Insidefoto/DDP Usa/profimedia
TUŽAN KRAJ

Juventus šokirao zvijezdu momčadi. Poručili mu da je višak i bez njega otišli u Ameriku

Direktori Giuntoli i Manna posjetili su Bonuccija na odmoru i rekli mu da ne računaju na njega
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 14. srpanj 2023. 11:08

Leonardo Bonucci je na pragu odlaska iz Juventusa! Legendarni stoper i kapetan Stare dame obaviješten je da više nije u planovima prve momčadi. Stoga neće s ostatkom momčadi otputovati na pripreme u Sjedinjene Američke Države te će do daljnjega trenirati samostalno.

Juventusovi čelnici Bonuccija su prvo obavijestili da će u novoj sezoni biti pričuva, ne bi li ga tako motivirali na odlazak. No kako to nije bilo dovoljno, otišli su i korak dalje, prenose talijanski mediji.

Direktori Cristiano Giuntoli i Giovanni Manna posjetili su Bonuccija na odmoru kako bi mu prenijeli najnovije informacije i čuli odgovor, a iskusni je branič ostao u šoku.

Međutim, klub neće igrati u Europi sljedeće sezone, a na popisu ima čak 44 igrača i rezovi su bili neophodni. Slična sudbina čeka i povratnike s posudbi Westona McKennieja, Arthura i Denisa Zakariju.

Gianluca Di Marzio javlja kako bi po Bonuccija mogao krenuti Lazio u kojem je trener njegov stari poznanik Maurizio Sarri, a ranije se spominjao i interes Fenerbahçea.

Linker
02. svibanj 2024 16:27