Endrick

 Yuri Murakami/imago Sportfotodienst/profimedia
STIŽE NOVI SUPERSTAR

Kako je Real Chelseaju ‘oteo‘ čudo od djeteta? ‘U zadnji tren se sve promijenilo, nazvao nas je agent...‘

+Predstavili su nam i osobu koja nam je trebala pomoći da se smjestimo, pokazali nam kuću, školu i crkvu‘
Piše: SNObjavljeno: 13. prosinac 2023. 05:59

Real Madrid je brazilsko čudo od djeteta Endricka platio 35 milijuna eura plus dodatnih 25 milijuna eura u bonusima. Ovaj 17-godišnji napadač u klub stiže idućeg ljeta, a dobit će broj 9. Njegov otac Douglas Sousa otkrio je kako je malo nedostajalo da Endrick ne ode u Chelsea.

Sve je bilo spremno da mladi Brazilac karijeru nastavi u Londonu, ali Englezi su sami sve upropastili.

- Dobili smo poziv vlasnika Chelseaja da vidimo klub i zemlju. Gledali smo utakmicu protiv Arsenala, upoznali trenera, vidjeli klupske prostorije, upoznali se s Jorginhom, Cesarom Azpilicuetom i Thiagom Silvom. Sve su pripremili, predstavili su nam i osobu koja nam je trebala pomoći da se smjestimo, pokazali nam kuću, školu i crkvu u koju bi Endrick išao. Sve je bilo već dogovoreno - ispričao je Endrickov otac pa nastavio:

- Ipak, u zadnji tren se sve promijenilo. Neću reći da je to bio stopostotni zaokret jer nismo još ništa potpisali, ali dogovor je bio blizu. Spremao sam se na život u Londonu i to hladno vrijeme, a onda nas je usred noći nazvao agent mojeg sina i rekao nam kako je vlasnik Chelseaja povukao ponudu. Smatrao je da bi 60 milijuna eura za 16-godišnjaka bila cifra koja bi podigla druge cijene na tržištu, a morali bi ga i čekati skoro dvije godine. Potom se pojavio Real Madrid i sad je sve gotovo - otkrio je Douglas Sousa.

Linker
11. svibanj 2024 15:32