AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
ZANIMLJIV DETALJ

Kamere hvatale Đokovića pa u Parizu snimile i Jakobušića: Sprema li se najveći posao u povijesti Hajduka?

Predsjednik Hajduka se našao na Parku prinčeva, a osim njega i Đokovića, prisutna su bila još neka poznata lica
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 04. lipanj 2023. 10:20

Zanimljivo društvo okupilo se u svečanoj loži Parka prinčeva na posljednjoj prvenstvenoj utakmici Paris Saint-Germaina u ovoj sezoni.

Parižani su pred svojim navijačima izgubiti 2:3 od Clermonta, Lionel Messi ispraćen je zvižducima, a sve to pozorno je promatrao Novak Đoković, jedan od najvećih tenisača svih vremena.

Đoković nastupa na pariškom Grand Slam turnir Ronald Garros pa to objašnjava nazočnost njega i obitelji na Parku prinčeva, no navijače Hajduka zaintrigirala je fotografija koja u blizini srpskog tenisača prikazuje predsjednika Hajduka Lukšu Jakobušića.

‘‘Leo, vrime je‘‘, krenuli su odmah duhoviti komentari iz Hrvatske, no jasno je da Jakobušić nije stigao u grad svjetlosti zbog slavnog Argentinca.

image
AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Moguće je da je njegov posjet isključivo turističke prirode, no vjerojatnije je da je prvi čovjek splitskih Bijelih stigao u Pariz kako bi s PSG-ovim čelnicima razgovarao o transferu 16-godišnjeg stopera Luke Vuškovića koji se ovog proljeća našao na meti europskih velikana.

Parižani su navodno bili najkonkretniji s ponudom od 12 milijuna eura i opcijom ostanka mladog Hajdukovog dragulja na posudbi u sljedećoj sezoni...

image

Na stadionu se nalazio i Nasser al-Khelaifi, predsjednik PSG-a. U jednom trenutku u istom su se kadru našli on, Đoković i Jakobušić

FRANCK FIFE/AFP/PROFIMEDIA

Linker
20. travanj 2024 16:56