Roko Šimić

 DAMIR KRAJAČ/Cropix
KUHA SE VELIKI POSAO

Kandidat za Vatrene blizu višemilijunskog transfera. Agent već pregovara, odluka pada uskoro

Njemački prvoligaš traži zamjenu za svoju zvijezdu koja je na ljeto otišla u PSG
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 22. studeni 2023. 23:53

Njemački prvoligaš Eintracht ostvario je velik prihod u ljetnom prijelaznom roku. Randal Kolo Muani prodan je u Paris Saint-Germain za čak 95 milijuna eura, no u momčadi iz Frankfurta ostala je velika praznina u napadu.

Kako je francuski reprezentativac otišao u posljednjim trenucima prijelaznog razdoblja, za njega se nije mogla dovesti odgovarajuća zamjena.

Njemački Bild piše kako sportski direktor Eintrachta Markus Krösche kao glavne mete ima dvojicu mladih napadača. Jedan od njih je Rafiu Durosinmi, 20-godišnjak iz Viktorije Plzen, a drugi je mladi hrvatski reprezentativac Roko Šimić, član RB Salzburga, o čemu se pisalo i prije nekoliko tjedana.

Nijemci su opet aktualizirali priču te pišu da su sa Šimićevim klubom i agentom već uspostavljeni kontakti, no ništa konkretno nije dogovoreno jer će odluku o traženim profilima napadača Eintracht donijeti u sljedećih par tjedana.

Među kandidatima su navodno i Jørgen Strand Larsen (Celta Vigo), Sheraldo Becker (Union Berlin) te Fotis Ioannidis (Panathinaikos)...

Linker
02. svibanj 2024 02:29