Pedro Rocha/global Imagens/atl/zuma Press/profimedia
NEKOREKTAN POTEZ

Klub bijesan na zvijezdu jer je razgovarala s Fabrizijom Romanom. ‘Nastradao‘ je i njegov menadžer

Nitko u Atléticu nije očekivao da će João Félix javno iskazati želju za odlaskom u Barcelonu
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 19. srpanj 2023. 09:11

Talijanski novinar Fabrizio Romano uzburkao je vode svojim jučerašnjim tweetom u večernjim satima kada je objavio razgovor s Portugalcem Joaom Felixom, u kojem mladi napadač navodi kako bi želio igrati za Barcelonu i da mu je san ostvariti transfer u katalonski klub.

Kako javlja Relevo, nitko u španjolskom klubu nije očekivao ovakve izjave Portugalca, niti je klub odobrio taj razgovor s Romanom i provjerio njegov sadržaj prije nego što su riječi izašle u javnost. Felixove riječi protumačene su kao strategija da se prisili na njegov odlazak, pa se ljutnja prenijela i na njegovog agenta Jorgea Mendesa.

- Igračev agent savršeno dobro zna uvjete koji moraju biti ispunjeni da bi João napustio klub. Od tada nemamo što komentirati po ovoj stvari - rekli su iz kluba za Relevo.

Obje su strane odredile ovaj tjedan kao ključni datum u igračevoj budućnosti jer, između ostalog, momčad počinje predsezonsku turneju po Južnoj Koreji, Meksiku i Sjedinjenim Državama, gdje će proći 30.000 kilometara i odigrati četiri prijateljske utakmice.

Felix ima ugovor s Atletico Madridom do 2027. godine i danas se mora pojaviti na zakazanom treningu s Diegom Simeoneom.

Linker
30. travanj 2024 06:26