Mutsu Kawamori/aflo/profimedia
AMBICIOZAN PLAN

Klub iz susjedstva želi dovesti Luku Modrića, pomaže im dinamovac? ‘Već su obavijestili Real‘

‘U usporedbi s velikanima koji će ovog ljeta loviti Luku Modrića, oni su malo dijete‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 22. travanj 2024. 15:37

Senzacionalnu vijest prenosi slovenski Sportklub - Celje će na ljeto pokušati dovesti Luku Modrića! "Grofovi" su izvjesni prvaci, četiri kola prije kraja slovenske lige imaju devet bodova više od Olimpije i 13 više od Maribora, ambiciozni su pa na tom tragu je i njihova "nemoguća misija".

"Ambicije Celja očito nemaju granica. Prema našim informacijama, Grofovi su ovih dana poslali poruku i obavijestili Real da će pokušati dovesti Luku Modrića, najboljeg nogometaša svijeta za 2018. godinu. Prema našim pouzdanim informacijama, Celjani su odlučili okušati sreću. Glavni adut u realizaciji hrabre ideje je Damir Krznar, trener kluba koji će svom sunarodnjaku Modriću predstaviti ideju kluba. Njih dvojica igrali su zajedno prije 20 godina", piše slovenski Sportklub uz dodatak kako je šansa da Modrić potpiše za Celje ipak minimalna.

"U usporedbi s velikanima koji će ovog ljeta loviti Luku Modrića, Celje je malo dijete. Ali očito vrlo ambiciozno dijete. Titula prvaka je praktički osigurana, sljedeći veliki cilj je Liga prvaka. Očito je riječ o nogometnom projektu koji nema granica".

Linker
22. travanj 2024 15:38